LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Du kör och din Opel guidar dig

Med tjänsten Live Navigation Plus håller du fokus på körningen och får den senaste trafikinformationen i ditt navigeringssystem. Tjänsten ingår kostnadsfritt i tre år när du köper en ny bil med inbyggt navigerinssystem. Lägg till din nya bil på din profil och aktivera tjänsten.

Länder som omfattas av dessa tjänster finns angivna i de allmänna sälj- och användarvillkoren. Klicka här.

 

Pris
LIVE NAVIGATION PLUS
Den bäste co-drivern

Njut av en sömlös anslutning för att hjälpa dig hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.

Tjänsten Live Navigation Plus gör så att din bil hittar bästa vägen i realtid, baserad på tillförlitlig trafikinformation från ett stort antal användare i över 30 länder. Tjänsten Live Navigation Plus visas på hemskärmen i din bil och stöds av röststyrning.

Den inbyggda funktionen Road Safety Alert skickar information i realtid. Den ger avancerade visuella notiser och ljudnotiser så att du kan anpassa din hastighet och körstil för en trygg körupplevelse för dig och dina passagerare.

Om tjänsten

Smart körning

Med tjänsten Live Navigation kan du njuta fullt ut av tiden du tillbringar i bilen. Tjänsten inkluderar realtidsinformation om trafikhändelser, bensinstationer och parkeringsplatser. Dessa kommer direkt till pekskärmen i din bil och på instrumentpanelen (om din bil är utrustad med digital instrumentpanel).

Tillförlitligt förebyggande

Trafiksäkerhetsvarningar garanterar tillförlitlighet. Med miljontals användare i över 30 länder är trafikvarningarna i realtid lättillgängliga. Du kan också dela varningar.

Uppfyller lagar

Beroende på land och gällande regler och bestämmelser, hjälper dig hastighetskameror och farozoner om exakt position för fasta och mobila radarkontroller (hastighet, trafikljus, stoppskyltar) och varnar dig när du kör in olycksområden.

Tjänsten Live Navigation Plusomfattar:

  • Trafik online
  • Parkeringsinformation
  • Väderinformation
  • Röststyrning
  • Bensinstationer och bränslepriser längs din resväg eller i närheten
  • Snabbsökning på adresser och intressepunkter
  • Vägsäkerhetsvarningar

Med en elbil kan du söka efter laddstationer online.

Aktivera tjänsten

Hur du aktiverar tjänsten.

Om du har en ny bil med integrerat navigeringssystem får du 3 års gratis abonnemang på tjänsten Live Navigation Plus. Efter tre år kan du förlänga tjänsten på ditt konto online.

Så här använder du tjänsten.

När tjänsten är aktiverad kan du ändra inställningar i navigeringssystemet i din Opel.