LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Du kör och din Opel guidar dig

Med tjänsten Live Navigation Plus håller du fokus på körningen och får den senaste trafikinformationen i ditt navigeringssystem. Tjänsten ingår kostnadsfritt i tre år när du köper en ny bil med inbyggt navigerinssystem. Lägg till din nya bil på din profil och aktivera tjänsten.

Länder som omfattas av dessa tjänster finns angivna i de allmänna sälj- och användarvillkoren. Klicka här.

Och om du kör ett elfordon kan du med EV Trip Planner planera din resa i förväg, undvika räckviddsproblem och se var laddningsstationerna finns längs vägen.

 

Pris
LIVE NAVIGATION PLUS
Den bäste co-drivern

Njut av en sömlös anslutning för att hjälpa dig hålla ögonen på vägen och händerna på ratten.

Tjänsten Live Navigation Plus gör så att din bil hittar bästa vägen i realtid, baserad på tillförlitlig trafikinformation från ett stort antal användare i över 30 länder. Tjänsten Live Navigation Plus visas på hemskärmen i din bil och stöds av röststyrning.

Den inbyggda funktionen Road Safety Alert skickar information i realtid. Den ger avancerade visuella notiser och ljudnotiser så att du kan anpassa din hastighet och körstil för en trygg körupplevelse för dig och dina passagerare.

För dig som kör elfordon är EV Trip Planner den bästa bundsförvanten för att planera varje resa i förväg: innan du åker kan du ange destinationen och se batteriladdningen vid avresan... men framför allt kan du direkt i appen se den uppskattade räckvidden som kommer att finnas kvar i slutet av resan. 
Laddningsstationernas platser längs rutten visas också, så att du kan skicka den från appen till navigationssystemet och så att du kan börja resan utan bekymmer.

Om tjänsten

Smart körning

Med tjänsten Live Navigation kan du njuta fullt ut av tiden du tillbringar i bilen. Tjänsten inkluderar realtidsinformation om trafikhändelser, bensinstationer och parkeringsplatser. Dessa kommer direkt till pekskärmen i din bil och på instrumentpanelen (om din bil är utrustad med digital instrumentpanel).

Vägnätet utvecklas ständigt: trafikriktningar ändras, gågator utvidgas eller rondellen i det nybyggda kvarteret är redo för trafik. För att få ut mesta möjliga av ditt navigationssystem och få optimala vägbeskrivningar måste du se till att kartan alltid är uppdaterad. Om ditt fordon är utrustat med "Over-the-air” map update behöver du inte göra något, det kommer att göra uppdateringarna automatiskt. För alla andra navigationssystem besöker du bara regelbundet den särskilda sektionen i myOpel-appen och följer de enkla instruktionerna så snart en uppdatering är tillgänglig.
Få alltid den bästa rutten och nå din destination på det mest effektiva sättet. 

Tillförlitligt förebyggande

Trafiksäkerhetsvarningar garanterar tillförlitlighet. Med miljontals användare i över 30 länder är trafikvarningarna i realtid lättillgängliga. Du kan också dela varningar.

Uppfyller lagar

Beroende på land och gällande regler och bestämmelser, hjälper dig hastighetskameror och farozoner om exakt position för fasta och mobila radarkontroller (hastighet, trafikljus, stoppskyltar) och varnar dig när du kör in olycksområden.

Tjänsten Live Navigation Plusomfattar:

  • Trafik online
  • Parkeringsinformation
  • Väderinformation
  • Röststyrning
  • Bensinstationer och bränslepriser längs din resväg eller i närheten
  • Snabbsökning på adresser och intressepunkter
  • Vägsäkerhetsvarningar
  • EV Trip Planner för elfordon

Med en elbil kan du söka efter laddstationer online.

Aktivera tjänsten

Hur du aktiverar tjänsten.

Om du har en ny bil med integrerat navigeringssystem får du 3 års gratis abonnemang på tjänsten Live Navigation Plus. Efter tre år kan du förlänga tjänsten på ditt konto online.

Så här använder du tjänsten.

När tjänsten är aktiverad kan du ändra inställningar i navigeringssystemet i din Opel.