Live Navigation

Live Navigation

Du kör - din Opel vägleder dig

Med Live Navigation tjänsten kan du vara fokuserad på det roliga med att köra genom att du har den senaste trafikinformationen i ditt navigationssystem. Denna tjänst är inkluderad utan kostnad under 3 år när du köper en ny bil med ett inbyggt navigationssystem. Bara lägg till din nya bil till din profil och aktivera tjänsten.

Länder som omfattas av dessa tjänster finns angivna i de allmänna sälj- och användarvillkoren. Klicka här

Pris
Live Navigation
Le meilleur des copilotes

Njut av en smidighet där det intelligenta systemet blir en del av din bil för att hjälpa dig att koncentrera dig på vägen och dina händer på ratten.

Med Live Navigation tjänsterna hittar du den bästa rutten i realtid, baserat på pålitlig trafikinformation som kommer från en stor användargrupp i över 30 länder. Live Navigation tjänsterna visas på huvudskärmen i din bil och kan även användas med röststyrning.

Tout savoir sur le service

Kör smart

Njut av tiden du spenderar i din bil fullt ut med Live Navigation tjänsterna. Dessa tjänster innehåller information i realtid om trafikstockningar och tankstationer och parkeringsplatser med låga priser. Dessa levereras direkt till din bils pekskärm och är också tillgängliga på instrumentpanelens display i din Opel (om bilen har denna utrustning).

Live Navigation tjänsterna innehåller:

  • Online information om trafiken
  • Parkeringsinformation
  • Väderinformation
  • Röststyrning
  • Tankstationer och bränslepriser på din rutt eller i närheten
  • Snabbsökning av adresser och online intressanta platser

Om du har en elbil, kan du söka efter laddningsstationer via online intressanta platser.

Aktivering av tjänsten

Hur du aktiverar tjänsten.

Om du har en ny bil med ett navigationssystem i bilen, har du 3 år gratis abonnemang på Live Navigation tjänsterna. Efter 3 år kan du förlänga tjänsterna direkt genom ditt konto online.

Hur du använder tjänsten.

När tjänsten är aktiverad kan du ändra dess inställning i navigationssystemet i din Opel.