e-Routes

e-Routes

DIN ELEKTRISKA MEDFÖRARE FÖR STRESSFRI KÖRNING

Att planera en resa är ett spännande äventyr, och om du kör en elbil förtjänar du att göra det utan bekymmer. Låt inte din resa förstöras av oron över hur långt du kan köra innan din bil behöver laddas: upptäck e-ROUTES från Free2move Charge nu, den nya mobilappen skapad för dig av Opel för att förbättra din körupplevelse.

Mobilappen e-ROUTES är din elektriska medförare och den vägleder dig till din destination, rekommenderar de bästa laddstationerna och ger dig realtidsuppdateringar om din bils batterinivå.

Glöm räckviddsångest och njut av dina resor även om din bil inte är utrustad med ett inbyggt navigationssystem: se din beräknade laddnivå vid ankomst och håll dig uppdaterad om tillgängliga laddstationer. Med e-ROUTES får du alltid de bästa ruttanvisningarna, med trafikinformation i realtid, varningar om närmaste fartkameror och röstvägledning.

Starta din nästa elektriska resa med e-ROUTES-appen och Opels navigation.

Pris
E-ROUTES
YOUR ELECTRIC CO-PILOT

e-ROUTES är designad för stressfri körning: vår nya app är din pålitliga navigationsguide när du planerar alla dina resor och när du kör din eldrivna Opel.

Innan du startar nästa långkörning, kontrollera din beräknade laddnivå vid ankomst i e-ROUTES-appen och hitta laddstoppen med högst betyg längs rutten, med bara några få klick.

Alla parametrar i din bil delas med e-ROUTES tack vare Opels dynamiska datauppdateringar: det är därför e-ROUTES ger dig de mest exakta förslagen på laddstopp och ruttändringar. Under resan ger appens realtidsanvisningar dig den bästa lösningen för att nå din destination och appen håller dig även konstant uppdaterad om din bils batterinivå. Och om trafikförhållandena ändras, omberäknar e-ROUTES laddningsplanen för att ge dig de bästa anvisningarna.

Gör dina resor till ett sant nöje med vår nya Opel-tjänst.

ALL ABOUT THE SERVICE

e-ROUTES från Free2move Charge är den ultimata navigationsappen för uppkopplade elbilar. Även om din bil inte är utrustad med inbyggd navigation, kan du med hjälp av vår nya app dra nytta av Opels praktiska fördelar för din elektriska körning: vår app uppskattar och kontrollerar laddnivåerna under resan och hittar de bästa laddstationerna längs rutten.

e-ROUTES föreslår också optimal laddningstid för varje stopp: när du planerar din resa och när du närmar dig en laddstation kommer du att se de bästa förslagen för optimal laddningsnivå i appen.

Och slösa inte tid på att leta efter ladduttag: i e-ROUTES kan du se hur många ladduttag som finns på laddstationerna utmed din rutt, så att du kan välja det bästa laddstoppet!
 

Anslut bara din smartphone till infotainmentsystemet med hjälp av Opels skärmspegling och få maximal komfort: se appens anvisningar på din bils infotainmentskärm, följ enkelt förslagen och nå varje destination i lugn och ro.

SERVICE ACTIVATION

Få ut mesta möjliga av din elbil med den senaste OpelConnect-tjänsten, designad för dig! 

Hur du tecknar abonnemang på och laddar ned e-ROUTES från Free2move Charge


Teckna abonnemang


1. Först och främst måste du ha ett MyOpel-konto. Om du inte har det kan du snabbt och enkelt skapa ett här på webbplatsen eller med MyOpel-appen. Du behöver MyOpel-appen för att kunna använda denna tjänst: öppna appen eller ladda ned den på Apple App Store eller Google Play Store och logga därefter in.
Öppna MyOpel-appen/Gå till webbplatsen

 

2. Öppna katalogen Uppkopplade tjänster i MyOpel och välj e-ROUTES i listan med tillgängliga tjänster. Välj e-ROUTES, godkänn villkoren och sekretesspolicyn och teckna sedan abonnemang på tjänsten genom att trycka på "Åtkomst". Säkerställ att du har slutfört parkopplingsproceduren med din bil för att kunna använda e-ROUTES-appen. Om du redan har gjort det, gå till steg 4; annars, följ efterföljande steg.
 

3. MyOpel-appen kommer att be dig följa de 3 parkopplingsstegen för att ansluta till din bil (I - ange ditt betrodda telefonnummer och verifiera det; II - ange en säkerhetskod; III - anslut telefonen till bilen via Bluetooth).
Det kan ta några timmar innan tjänsten är aktiverad. I appen kommer du att se förslag för att påskynda processen, såsom att köra en liten stund; att aktiveringen kommer att gå snabbare om du kör i ett område med stark mobiltäckning osv.

 

4- Om abonnemanget tecknas är din abonnemangsansökan "aktiv" i MyOpels tjänstekatalog.
 

Nedladdning:
Nu när du har tecknat abonnemang är det dags att ladda ned e-ROUTES från Free2move Charge, vår smartphoneapp från Opel, tillgänglig för Apple iOS- och Android-enheter. E-ROUTES använder också skärmspegling för att tillhandahålla den bästa elbilsnavigationen.


Ladda ned från Apple Store


Ladda ned från Google Play Store


När appen öppnas, ange ditt MyOpel-användarnamn och logga in. Om alla ovanstående steg har slutförts och din bil är kompatibel med tjänsten kommer appen att öppnas med alla dess funktioner.